Bosw8er 
Natuur beleven wordt natuur beschermen!

Juniorbosw8er

Op stap met de bosw8er ga je de natuur ontdekken op een leuke en speelse manier. We onderzoeken en bekijken afhankelijk van het seizoen; planten, diersporen, paddenstoelen etc. Is er een boom dan klimmen we erin, zijn er plassen, dan lopen we er door heen. En als er een sloot is springen we er over! (met hulp! )

Na afloop ontvangen de kinderen een Juniorbosw8erdiploma!

 

De verhalenstok

Al wandelend gaan we op zoek naar een passende stok. Daarnaast verzamelen we alles wat we leuk vinden en wat ons boeit. Terug uit het bos gaan we de stok versieren met de gevonden spullen en hebben we voor thuis een prachtig natuurbelevingsverhaal.

 

Ik zie, ik zie….ik zie jou niet!

Een heerlijke natuurbeleving voor kinderen vanaf 6 jaar die volledig in het teken staat van camouflage. Kinderen leren waarom, hoe en welke dieren erg goed zijn in camoufleren. En ja, logischerwijs gaan we dat nadoen. Nu maar hopen dat de ouders/verzorgers, de kinderen kunnen vinden. Want wat zijn ze goed gecamoufleerd!

 

Over leven en overleven

Stel je bent verdwaald, geen mobiel en je weet dat het zeer snel donker gaat worden. Je zal dus de nacht moeten doorbrengen in het bos. Maar hoe zorg je er dan voor dat je veilig bent en warm blijft? Het wordt een race tegen de ‘klok’  Een spannend avontuur met een leerzaam karakter en hardwerkende kinderen.

*U zorgt zelf voor wat eten en drinken tijdens de wandeling 

Kosten per activiteit; €125,- max 20 kinderen duur 1,5 tot 2 uur

of

Kosten per activiteit €150,- max 20 kinderen duur 2 tot 2,5 uur

Locatie in overleg. 

Aanbevolen locaties:

Heemskerk Gasterij de Kruisberg

Castricum Johanna's Hof

Beverwijk  Brasserie  De Smaeckkamer

Zandvoort Dune aan de duinrand

 

 
E-mailen
Bellen
Info