Bosw8er 
Natuur beleven wordt natuur beschermen!

Natuurbeleving voor onderwijs en BSO


Scholen in de gemeente Heemskerk en Beverwijk kunnen via deze link het programma 'Bosw8er in de klas' kosteloos aanvragen!


Bosw8er in de klas

De Bosw8er komt de klas binnen wandelen met een grote groene rugzak om. Er volgt een gesprekje over hoe je bosw8er kan worden en wat je daar voor nodig hebt. De kinderen hebben maar een vraag! Wat zit er in die grote groene tas? Diverse natuur gerelateerde voorwerpen komen op tafel te liggen en voor de kinderen het weten zitten ze midden in het leerzame bosw8ersspel!

per gastles van 1 uur €79,- vraag een offerte voor meerdere lessen op een dag.

 

Wat er niet uit komt, gooi je er ook niet in. (bovenbouw)

De bosw8er komt de klas binnen wandelen met een grote zak afval uit het bos en kiept deze leeg op tafel. Wat zit er allemaal in voor afval? Hoe komt dit in het bos en als het niet wordt opgeruimd, hoelang ligt het daar? En de belangrijkste vraag; maakt de natuur zelf ook afval? Kortom; we gaan 2 kringlopen met elkaar vergelijken! Bij deze gastles zit een werkblad.

per gastles van 1 uur €79,- vraag een offerte voor meerdere lessen op een dag.


Natuurbelevingswandeling voor klassen van het basisonderwijs

Gewoon lekker naar buiten! Afhankelijk van het seizoen en leeftijd, krijgen de kinderen allerlei leuke weetjes voorgeschoteld. Maar!  Zien we een klimboom, dan klimmen we erin. Zien we een sloot, dan springen we erover. Zien we plassen, dan rennen we erdoor. Kortom we gaan de natuur beleven!

per wandeling van 1,5 uur €89,- vraag een offerte voor meerdere wandelingen op een dag of in dezelfde week.

 

Natuurbelevingsworkshop voor leerkrachten in het basisonderwijs

Een workshop van 4,5 uur (incl. pauze) die je de volgende dag al kan inzetten voor jouw leerlingen! De workshop wordt vanaf 4 personen gewoon bij jou op school verzorgd.

Inhoud; Wat is natuurbeleving en waarom is het zo belangrijk? / presentatie natuurbeleving / Natuurbeleving rondom de school / Terug naar de natuur. De workshop geeft jou meer kennis en inzicht van de natuur waardoor je nog sneller naar buiten zal gaan met de klas!  

Kosten per persoon zijn €79,- Vraag offerte aan voor meer dan 5 deelnemers. reiskosten niet inbegrepen


Even tijd over in de klas? Kijk samen een filmpje van Bosw8er!


 

 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn