Bosw8er 
Natuur beleven wordt natuur beschermen!


Gefeliciteerd!

De kinderfeestjes van Bosw8er staan volledig in het teken van natuurbeleving. Ontdekken, beleven, spelen en intussen heel veel leren! Samen met vriendjes en vriendinnetjes wordt het voor de jarige een onvergetelijke dag! Ouders / verzorgers zijn van harte welkom! Tijdens het feestje is er ruimte om zelf meegenomen versnapering te nuttigen.Juniorbosw8er

Op stap met de bosw8er ga je de natuur ontdekken op een leuke en speelse manier. We onderzoeken en bekijken afhankelijk van het seizoen; planten, diersporen, paddenstoelen etc. Is er een boom dan klimmen we erin, zijn er plassen, dan lopen we er door heen. En als er een sloot is springen we er over! (met hulp!)                                                                               

Na afloop ontvangen de kinderen een Juniorbosw8erdiploma!


Verstoppertje 2.0 

Een heerlijke natuurbeleving voor kinderen vanaf 6 jaar die volledig in het teken staat van camouflage. Kinderen leren waarom, hoe en welke dieren erg goed zijn in camoufleren. En ja, logischerwijs gaan we dat nadoen. Nu maar hopen dat de ouders/verzorgers, de kinderen kunnen vinden. Want wat zijn ze goed gecamoufleerd!

 

Over leven en overleven

Stel je bent verdwaald, geen mobiel en je weet dat het zeer snel donker gaat worden. Je zal dus de nacht moeten doorbrengen in het bos. Maar hoe zorg je er dan voor dat je veilig bent en warm blijft? Het wordt een race tegen de ‘klok’  Een spannend avontuur met een leerzaam karakter en hardwerkende kinderen. 


*U zorgt zelf voor wat eten en drinken tijdens de wandeling 


Kosten €150,- duur max. 2uur

Inclusief leuke verrassing voor de vriendjes en een cadeautje voor de jarige!

Locatie in overleg. 

Aanbevolen locaties:

Heemskerk Gasterij de Kruisberg  Voor dit gebied geldt een vergunningsplicht Klik hier om aan te vragen bij de beheerder.

Castricum Johanna's Hof   Voor dit gebied geldt een vergunningsplicht Klik hier om aan te vragen bij de beheerder.

Beverwijk  Brasserie  De Smaeckkamer

Zandvoort Dune aan de duinrand

Vogelenzang  Uitspanning De Oase


Kijk hieronder alvast een leuk filmpje! 

 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn